Deratizare Sobolani

servicii-de-deratizare-sobolani-orkin-romania

Deratizare Sobolani

Exista mai multe specii de sobolani la noi in tara. Printre acestia enumeram: sobolanii norvegieni, sobolanii de acoperis si sobolanii de camp. Ei sunt gazdeale unor virusuri precum hantavirus si, prin urmare, daunatori demni de remarcat din perspectiva sanatatii publice.

Ce face Orkin

Sobolanii norvegieni si sobolanii de acoperis sunt foarte diferiti in obiceiurile, habitatele si comportamentul lor, asa ca prima cerinta a unui program de tratament pentru sobolani este identificarea corecta a speciei si dezvoltarea unui plan de tratament care functioneaza pentru acea specie. O alta componenta importanta a tratamentului este educarea clientului, astfel incat clientul sa inteleaga conceptele programului de control propus de ORKIN.

Profesionistii Orkin in gestionarea daunatorilor (PMP) practica toate tehnicile implicate in managementul integrat al daunatorilor pentru rozatoare. Tratamentul sobolanului implica atat metode non- chimice, cat si chimice. Unele dintre cele mai importante metode non-chimice sunt:

Excluderea si etansarea locurilor mai mari de 1 cm (aproximativ de dimensiunea unui ban) folosind ecrane, plase, tesaturi, sisteme de etansare a usilor si alte materiale pentru a impiedica sobolanii sa intre intr-o structura.

Sanitatia interioara si exterioara pentru a minimiza hrana si apa disponibila care sustine o populatie de sobolani.

Mentinerea vegetatiei departe din perimetrul cladirilor.

Indepartarea dezordinei si a oricaror resturi care creeaza ascunzatori pe care sobolanii le pot folosi ca locuri de adapost.

Folosim capcane si alte mijloace mecanice pentru a elimina sobolanii.

Controlul sobolanilor prin aplicarea de produse chimice implica momeli concepute pentru a ucide sobolani. Trebuie avut grija sa va asigurati ca momelile sunt plasate corect si ca instructiunile de utilizare de pe eticheta produsului sunt respectate cu strictete. Una dintre cele mai comune tehnici de utilizare a momelii este de a plasa momeala intr-o statie de intoxicare securizata pentru rozatoare, care protejeaza momeala de expunerea accidentala la animale sau oameni care nu sunt tinta scopului nostru. In situatiile in care sobolanii nu sunt controlati cu produse conventionale (momeli raticide), poate fi uneori necesara tratarea vehiculelor de transport si a galeriilor din pamant cu alte metode printre care enumeram: aplicarea de spuma raticida, aplicarea de repelenti, etc.

Aboneaza-te la curiozitati despre soareci si alti daunatori

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Orkin Ro