Dezinsectie Rezidential

Home Dezinsectie Dezinsectie Rezidential
servicii-de-dezinsectie-rezidential-orkin-romania

Dezinsectie Rezidential

De peste 100 de ani, am utilizat cercetarea si tehnologia pentru a intelege mai bine daunatorii si cum sa ii controlam. ORKIN colaboreaza cu institutii de invatamant de varf pentru a dezvolta programe de instruire la nivel universitar pentru toti expertii nostri in controlul daunatorilor. Fiecare specialist ORKIN in controlul daunatorilor este instruit cu cunostintele necesare pentru a va proteja casa de daunatori nedoriti. De aceea, ORKIN este dedicat furnizarii unei solutii personalizate, bazate pe cunostinte stiintifice, care satisface nevoile tale unice. ORKIN va furniza serviciile sale unice E.I.M. (Evaluare – Implementare – Monitorizare), pentru a oferi o solutie completa creata special pentru nevoile tale.

Fiecare casa este unica!

Orkin Man® utilizeaza procesul integrat E.I.M pentru a evalua, implementa si monitoriza problema daunatorilor din proprietatea ta. La prima vizita, ORKIN va efectua o inspectie amanuntita a proprietatii tale, folosind cele mai bune echipamente. Aceasta dureaza de obicei aproximativ 45 de minute, dar poate varia in functie de dimensiunea proprietatii. In urma acestei vizite, putem furniza un Raport cuprinzator care va cuprinde zonele problematice si se vor face recomandari pentru un program adaptat special nevoilor tale de gestionare a daunatorilor.

Orkin Man® te va scuti de toate problemele identificate, folosind instrumente specifice pentru a monitoriza activitatea daunatorilor si pentru a te asigura eficacitatea tratamentului. La finalizarea fiecarui serviciu, se completeaza un document de service. Documentul de service descrie ceea ce a fost facut si cand va trebui sa se revina pentru a va mentine 100% protejat impotriva daunatorilor.

Orkin Man® va vizita in mod regulat locatia pe tot parcursul anului pentru a verifica daca au aparut daunatori noi, asigurand in acelasi timp succesul continuu al tratamentelor anterioare. In tot acest timp, el va inregistra progresul, astfel incat sa stii exact care este situatia in spatiul tau.

Specializati in Dezinsectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinsectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

servicii-de-dezinsectie-ddd-rezidential-orkin-romania
Ce servicii de dezinsectie oferim

Serviciile noastre de dezinsectie acopere toate tipurile de insecte de discomfort care pot patrunde in spatiul tau. Ne ocupam atat de spatiile comune, de apartamentul sau casa si de curtea pe care o ai, oferindu-ti astfel confortul si siguranta de care ai nevoie.

  • Dezinsectie Asociatii de Proprietari
  • Dezinsectie Apartament
  • Dezinsectie Casa
  • Dezinsectie Curte
Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
servicii-dezinsectie-rezidential-ddd-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro