Dezinsectie

Home Dezinsectie
ORKIN GLOBAL

SERVICII DE DEZINSECTIE

Avem o experienta de 121 de ani in dezinsectie firme, rezidential si institutii publice.

Cu peste 700 de branch-uri in toata lumea, Orkin ofera servicii de dezinsectie de calitate, urmarind un plan IPM cu rezultate exceptionale.

Vrei sa scapi de insecte? Scapa de tantari, muste, gandaci, capuse, purici, plosnite, furnici si viespi. Orkin Romania este aici pentru a te ajuta cu servicii de dezinsectie. Trebuie doar sa ne spui cand putem veni in inspectie.

Servicii Profesionale de Dezinsectie
Avem o intreaga echipa de profesionisti care lucreaza pentru tine. Suntem peste 8000 de persoane care fac dezinsectie in fiecare zi si cunosc cele mai mici detalii despre serviciile de dezinsectie.
Servicii Dezinsectie

Servicii Profesionale de Dezinsectie

Orkin Romania ofera servicii de dezinsectie pe teritoriul Romaniei.

image-box
Dezinsectie Rezidential

Servicii Dezinsectie pentru asociatii de proprietari, bloc, apartament, casa si curte.

image-box
Dezinsectie Comercial

Servicii Dezinsectie la cele mai inalte standarde pentru companii comerciale.

image-box
Dezinsectie Institutii Publice

Servicii Dezinsectie Scoli, Gradinite, Mijloace de Transport, Spitale, Dispensare si alte institutii publice.

Ce este Dezinsectia?

Dezinsectia reprezinta un ansamblu de actiuni pentru controlul artropodelor (insecte, acarieni, paianjeni etc) potential purtatoare si transmitatoare de microbi cauzatori/ provocatori de boli, discomfort si pagube materiale la oameni si animale.

Pentru un mediu curat si sanatos sunt necesare o serie de actiuni de dezinsectie care tin la distanta daunatorii si reduc numarul acestora, diminuand in felul acesta riscurile de imbolnavire, discomfort si pagube materiale.

Prin servicii de dezinsectie, ne ferim astfel de o infestare cu insecte care poate duce la transmiterea unor microbi (bacterii, virusuri, paraziti, ciuperci patogene) provocatori de boli corpului uman si animal.

Se face deseori confuzia intre dezinsectie si deratizare. Asa cum o spune si cuvantul, pentru insecte se face dez-insectie, iar serviciile de deratizare se refera la controlul soarecilor si sobolanilor, cuvantul provenind din limba engleza, „rat” insemnand sobolan.

Moduri de realizare a Dezinsectiei

Orkin presteaza servicii de dezinsectie personalizate pentru fiecare daunator in parte, in functie de caracteristicile biologice ale daunatorului (mod de hranire al insectelor, mod de adapostire al insectelor, mod de inmultire al insectelor). Pentru acestea, Orkin vine cu un set de proceduri adresate fiecarui daunator in parte. Operatiunile de dezinsectie urmeaza caile acestor proceduri atat pentru prevenire, cat si pentru combaterea insectelor, asigurandu-se in acest fel ca riscurile de imbolnavire, de discomfort si de producere a pagubelor materiale sunt diminuate considerabil.

Pentru ca dezinsectia sa ofere rezultatele asteptate de clienti, trebuie sa avem in vedere urmatoarele servicii de dezinsectie: dezinsectie preventiva si dezinsectie curativa. Este mult mai usor sa prevenim infestarea cu insecte, decat sa le combatem.
Preventia ne ajuta sa le depistam in stadiu incipient al infestarii pentru a nu ajunge in momente critice cand densitatea populatiei de daunatori este foarte crescuta ceea ce presupune sau impune un efort prelungit si prestarea serviciilor de dezinsectie la intervale mai scurte de timp.

Servicii Dezinsectie Preventiva

Prima conditie pentru ca un daunator sa ajunga in spatiul nostru este sa aiba o cale de intrare in functie de obiceiurile insectei daunatoare:
– vicii de constructie (sparturi, crapaturi, spatiile de langa tevile de utilitati sau cabluri electrice) prin patrunderea acestora din exterior sau din spatiile invecinate;
– usi neprotejate cu praguri;
– marfuri necontrolate;
– prin transportarea acestora de catre om/animal;
– usi si ferestre neprotejate cu plase anti insecte.

Odata patrunse in spatiul nostru, acestia au nevoie de sursa de hrana, apa, adapost si de o temperatura favorabila, in functie de specia de daunator pentru care prestam servicii de dezinsectie. Daca aceste conditii sunt indeplinite, insectele se inmultesc necontrolat daca omul nu intervine prin servicii de dezinsectie oferite de o firma de dezinsectie.

Metodele de prevenire a infestarii cu daunatori (insecte, acarieni, paianjeni etc) au in vedere urmatoarele:
– eliminarea cailor de acces enumerate mai sus, ca de exemplu: astuparea tuturor spatiilor prin care pot patrunde atat din exterior, cat si din spatiile invecinate, verificarea marfurilor etc;
– pastrarea unei igiene corespunzatoare in spatiul la care se face referire;
– monitorizarea continua si identificarea zonelor cu daunatori;
– identificarea daunatorilor si a densitatilor lor;
– apicarea de materiale non toxice (capcane cu lipici, insect light traps, flight catcher cu atractant bio);
– consilierea clientilor in mentinerea unui habitat nefavorabil instalarii si dezvoltarii daunatorilor (insecte, acarieni, paianjeni etc).

Servicii Dezinsectie Curativa

Se face prin utilizarea substantelor insecticide care sunt conditionate sub forma lichida, solida (praf si granule) sau sub forma de gel.

Echipamentele utilizate pot fi: pompe de joasa presiune, aparate LV/ atomizoare (pulverizare fina), aparate ULV (pulverizare foarte fina) care genereaza ceata rece sau ceata calda.

In ceea ce priveste metodele de aplicare a insecticidelor, Orkin utilizeaza proceduri specifice pentru fiecare substanta insecticida tinand cont de recomandarile producatorilor.

Servicii Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida.

Substantele sunt pulverizate, sub forma de aerosoli prin utilizarea unui atomizor pentru exterior si pompa de dezinsectie pentru interior.

Servicii Dezinsectie cu insecticid sub forma de gel.

Gelul se aplica in zonele de trecere ale insectelor, in aparatura electronica si electrocasnica (aparate de cafea, frigider etc), sertare etc. Tratamentul cu gel poate fi facut in orice moment fara a perturba activitatea zilnica, nu miroase, nu este toxic pentru om si nu este vizibil.

Frecventa de realizare a Dezinsectiei

Toate firmele din Romania sunt obligate prin lege sa faca dezinsectie o data la 3 luni, iar restaurantele sunt obligate sa faca dezinsectie in fiecare luna sau ori de cate ori este nevoie in luna respectiva, daca restaurantul are o infestare cu insecte.

Daunatori Dezinsectie

Speciile de insecte cele mai des intalnite in Romania sunt: tantarul, musca, gandacul, furnica, capusa, puricele, plosnita de pat, plosnita de camp, molia de haine, greierul de casa, paianjenul, viespea, furnica etc.

Fii la curent cu informatii despre Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Orkin Ro