Dezinsectie Restaurant

Home Dezinsectie Dezinsectie Comercial Dezinsectie Restaurant
servicii-de-dezinsectie-restaurant-orkin-romania

Dezinsectie Restaurant

Intelegem foarte bine ca reputatia este afacerea ta. Noi iti protejam reputatia!
Putine probleme pot afecta reputatia restaurantului mai rapid decat o prezenta vizibila a daunatorilor. Daunatorii pot da impresia ca restaurantul este insalubru si mancarea pe care o serviti poate contine bacterii daunatoare. Pentru a asigura un dineu fericit si sa ii determinati pe clienti sa revina, este esential ca restaurantul sa fie protejat impotriva daunatorilor stabilind un parteneriat puternic cu furnizorul de servicii de management al daunatorilor.

Intelegem provocarile unice pe care le au mediile de servire rapida si cum sa le gestionam.

Vom incepe cu o inspectie cuprinzatoare, la fata locului, si vom proiecta programul de management integrat al daunatorilor pentru a veni exact in intampinarea nevoilor tale.

Tratamentul perimetral al proprietatii pentru a crea bariere pentru a preveni intrarea daunatorilor.
Vom efectua inspectii si recomandari privind siguranta alimentelor, ca parte integranta a fiecarei vizite de serviciu regulat si instruire privind siguranta alimentara pentru angajati.

Pentru mai multe informatii despre modul in care afacerea poate avea beneficii in urma serviciilor ORKIN, solicita astazi o consultare gratuita. Lucram impreuna pentru a dezvolta un program personalizat de combatere a daunatorilor.

Specializati in Dezinsectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinsectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

servicii-de-dezinsectie-restaurant-orkin-romania-ddd
Ce servicii de dezinsectie oferim

Prestam servicii de dezinsectie pentru toate insectele care pot patrunde in spatiul dumneavoastra. Ne ocupam atat de spatiile comune, de apartamentul sau casa dumneavoastra si de curtea pe care o aveti astfel incat sa traim intr-un mediu curat si sanatos.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
servicii-de-dezinsectie-restaurant-2-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro