Dezinsectie Asociatii de Proprietari

Home Dezinsectie Dezinsectie Rezidential Dezinsectie Asociatii de Proprietari
dezinsectie-bloc-asociatii-de-proprietari-orkin-romania

Dezinsectie Asociatii de Proprietari

Atunci cand insectele ne invadeaza locuintele si spatiile comune din bloc este cazul sa ne ingrijoram. Insectele se inmultesc foarte rapid si este din ce in ce mai greu sa scapam de ele atunci cand exista o infestare masiva. Este foarte usor sa prevenim prin servicii constante de dezinsectie decat sa ajungem in momente critice in care este nevoie sa aplicam solutii insecticide toxice in tot apartamentul. Stiai ca unele insecte se pot adaposti chiar in pereti?

Un loc fara daunatori este un loc sanatos!

Insectele sunt purtatoare de nenumarati microbi (bacterii, virusuri, paraziti, ciuperci patogene) provocatori de boli atat pentru oameni, cat si pentru animalele noastre preferate care sunt pentru noi un membru al familiei.

De multe ori am vazut cum animalele noastre de companie se joaca cu gandacii sau cu mustele si apoi le mananca fara probleme. Stiati ca acestea pot transmite foarte multi microbi pe care ulterior ii dau mai departe membrilor familiei?

De asemenea, ne ferim cel mai mult de gandaci, iar cu mustele ne-am obisnuit deja sa traim. Stiati ca mustele se inmultesc depunandu-si ouale in fecale sau in cadavre, fiind purtatoare astfel de nenumarate bacterii, virusuri, paraziti si ciuperci patogene? Cele mai multe persoane continua sa manance chiar daca o musca le-a intrat in farfurie. Insa nu putem stii niciodata ce cauze poate avea acest lucru.

ORKIN protejeaza mai mult decat spatiile, protejeaza momentele din viata ta. Bucura-te de fiecare moment alaturi de cei dragi si lasa totul in seama noastra.

Specializati in Dezinsectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinsectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

servicii-de-dezinsectie-rezidential-ddd-orkin-romania
Ce servicii de dezinsectie oferim

Prestam servicii de dezinsectie pentru toate insectele care pot patrunde in spatiul dumneavoastra. Ne ocupam atat de spatiile comune, de apartamentul sau casa dumneavoastra si de curtea pe care o aveti astfel incat sa traim intr-un mediu curat si sanatos.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
servicii-dezinsectie-rezidential-ddd-orkin
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!