Dezinfectie Restaurant

Home Dezinfectie Dezinfectie Comercial Dezinfectie Restaurant
firma-dezinfectie-restaurant-covid-19-orkin-romania

Dezinfectie Restaurant

Reputatia ta este afacerea noastra!
Putine probleme pot afecta reputatia restaurantului mai rapid decat momentele in care clientii constata ca avem angajati bolnavi si nu facem dezinfectie corespunzatoare in restaurant sau atunci cand clientul se imbolnaveste dupa ce a mancat de la restaurant.

Perioada pandemica a venit cu nenumarate restrictii si o multime de cerinte pe care industria HORECA a trebuit sa le aplice.

Iar in momentele in care s-au imbolnavit angajatii am fost nevoiti sa facem dezinfectie completa a restaurantului pentru a functiona in continuare. Dezinfectantii nu au lipsit de la intrarea in restaurante, iar masurile de siguranta au fost foarte severe.

Stim cu totii ca pandemia inca nu s-a incheiat si trebuie sa avem grija in continuare sa facem dezinfectie in restaurante ori de cate ori consideram necesar, pentru a pastra un mediu sanatos pentru angajatii si clientii restaurantului.

De asemenea, sunt nenumarate alte motive pentru care facem dezinfectie cum ar fi: pesta porcina, gripa aviara, e.Coli si alte virusuri si bacterii care ne dau tarcoale, mai ales atunci cand suntem nevoiti sa ne asiguram ca nu exista factori de risc pentru sanatatea angajatilor si clientilor.

Specializati in Dezinfectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinfectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

dezinfectie-restaurant-covid-19-orkin-romania
Ce servicii de dezinfectie oferim

Prestam servicii de dezinfectie pentru nenumarate virusuri si bacterii care pot ajunge in restaurantul dumneavoastra astfel incat sa traim intr-un mediu curat si sanatos.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
firma-de-dezinfectie-restaurant-covid-19-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro