Doctor Pest este aici sa va raspunda la orice intrebare

Lasati-ne datele de contact si va vom raspunde

  Doctor Pest

  Intrebari si raspunsuri

  Doctor Pest este aici sa va raspunda la orice intrebare.

  La inceput trebuie sa identificam tipul de gandac pentru a stii ce plan de tratament trebuie aplicat. Daca este vorba de gandacul de bucatarie, acesta se afla in general in zonele cu mancare. Daca este vorba de gandacul de canalizare, trebuie sa luam masuri pentru a izola scurgerile si zonele exterioare. Un plan corect presupune atat tratamentul cu insecticid, cat si monitorizarea prin intermediul capcanelor, dar si izolarea zonelor prin care acestia pot patrunde.

  Plosnitele de pat se hranesc numai cu sange, insa in perioade reci, acestea pot trai si pana la un an fara mancare. Acestea traiesc in crapaturi si fisuri, inclusiv intre cusaturile saltelelor, asternuturi, in tablouri si chiar in tapet. Acestea ies noaptea, cand gazda doarme. In hoteluri, acestea pot calatori din camera in camera si chiar in genti si serviete.

  Tantarii se dezvolta in apa. Obiectivele sunt de reducere si eliminare a surselor de apa, favorabile reproducerii tantarilor. Desi reducerea surselor de apa este abordarea pe termen lung a tratamentului impotriva tantarilor, planul de tratament al acestora poate necesita utilizarea unor produse chimice pentru a suplimenta reducerea populatiei.

  Soarecii au dinti in continua crestere si cauta tot timpul ceva de ros pentru a-i toci. Acestia pot chiar muri daca le cresc dintii prea mult. Cablurile masinilor sunt acoperite cu un material pe baza de soia, ceea ce le fac tentante cand vine vorba de rontait. Incearca sa folosesti substante care ii resping si nu lasa alimente prin preajma.

  Atunci cand o musca se asaza pe mancarea noastra cei mai multi dintre noi o indepartam si continuam sa mancam. Stiati insa ca acestea sunt extrem de periculoase pentru sanatatea noastra? In primul rand, mustele sunt atrase de fecale si de carne putrezita. Tot aici se si inmultesc, fiind medii complet nesanatoase pentru noi. Pe picioarele mustelor sunt transportate bacterii, virusuri si tot ce ajunge sa ia contact cu musca. Feriti-va de muste pentru ca transmit foarte multe boli!

  In apropierea perioadei de eclozare femela depune oteca intr-un loc retras. Oteca contine 15-40 de oua si are forma unei valize. Daca femela a depozitat-o intr-un aparat casnic pe care abia l-ai cumparat, te vei umple de gandaci foarte rapid. Exista solutii non toxice insa si pentru aparatele de cafea, prin aplicarea unui gel pe care acestia il mananca si mor. De asemenea, gandacii pot fi adusi in locuinta si prin intermediul unei genti, bagaje etc.

  Soarecii nu hiberneaza! Acestia sunt activi tot anul!

  Soarecii si sobolanii au un apetit grozav. Mananca de aproximativ 15-20 de ori intr-o zi.

  Oferim raspunsuri avizate de profesionisti

  Orkin a fost infiintat in 1901, avand o experienta de 121 de ani si peste 8000 de angajati in momentul de fata, in toata lumea.

  Personal cu inalta pregatire

  Intreaba-l pe Doctor Pest tot ce vrei sa stii si vei afla raspunsuri avizate.

  Nu te costa nimic sa intrebi

  Suntem aici sa ajutam la o lume mai curata si mai sanatoasa.

  Rapid si eficient

  Iti raspundem cat putem de repede. O intreaga echipa de profesionisti este aici sa te ajute.

  Lista de intrebari frecvente despre modul de lucru

  Orkin Romania

  Cum stiu ca planul propus de dumneavoastra va functiona pentru mine?

  Avem o experienta care va garanteaza ca solutiile propuse de noi chiar functioneaza. Compania lucreaza dupa standarde internationale, solutiile fiind fondate de studiile realizare in cei 121 de ani de activitate. Pe langa serviciile pe care le prestam in locatia dumneavoastra, tehnicienii Orkin va vor propune si alte solutii pe care trebuie sa le urmati pentru un tratament eficient si inlaturarea daunatorilor.

  Ce ne face speciali fata de ceilalti?

  Grupul Rollins din care face parte Orkin este cotat la bursa New York Stock Exchange si lucreaza dupa cele mai inalte standarde.
  Orkin este primul in lume dupa cifra de afaceri pentru servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare ceea ce demonstreaza ca suntem de incredere si oferim servicii profesionale.
  Experienta de 121 de ani in peste 70 de tari si peste 700 de branch-uri inseamna experienta in toate ariile de expertiza.

  Ce trebuie sa faci ca sa incepi?

  Este de ajuns sa ne contactezi. Apoi un Inspector va veni in locatia ta si va face o estimare gratuita!

   Orkin Ro