Dezinsectie Magazin

firma-dezinsectie-magazin-ddd-orkin-romania

Dezinsectie Magazin

Datoria noastra este sa protejam clientii de daunatori.
Este foarte important sa creati o impresie buna clientilor care vin in magazinul tau in fiecare zi. O problema cu daunatorii poate pune in pericol relatia cu clientii si ii poate expune unor riscuri de sanatate inutile. Daunatorii poarta multe bacterii daunatoare, cum ar fi E.coli, Salmonella, Shigella si Staphylococcus, care pot ameninta sanatatea clientilor si a angajatilor.

Spatiile de vanzare retail sunt vulnerabile la infestarea cu daunatori din cauza unor circumstante diferite, cum ar fi livrarile constante si numarul de persoane care intra sau ies din spatiu. Toate acestea dau posibilitatea ca daunatorii sa intre intr-un magazin. Dar ORKIN Romania poate ajuta. Programul Integrat de managemnt al daunatorilor (IPM) ia in considerare proiectarea spatiului, cerintele de reglementare si practicile de intretinere si curatenie pentru a ajuta la prevenirea problemelor cu daunatorii.

Pentru mai multe informatii despre modul in care afacerea poate avea beneficii in urma serviciilor ORKIN, solicita astazi o evaluare gratuita. Lucram impreuna pentru a dezvolta un program personalizat de combatere a daunatorilor.

Specializati in Dezinsectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinsectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

dezinsectie-magazin-ddd-orkin-romania
Apeleaza la servicii de dezinsectie

Atunci cand un client paseste intr-un magazin, acesta trebuie sa se transpuna intr-o lume ideala in care ar folosi produsul pe care urmeaza sa il cumpere. Este foarte important sa cream un ambient cat mai placut pentru a-l determina pe potentialul client sa se transforme in client.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
firma-dezinsectie-magazin-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!