Deratizare Soareci

deratizare-soareci-orkin-romania

Deratizare Soareci

Soarecii pot cauza multe probleme si pot transmite multi microbi care provoaca boli la om si la animal. In ultima perioada acestia s-au inmultit foarte mult si au inceput sa provoace pagube atat in locuinte, cat si in afara acestora, mai ales ca sunt in permanenta in cautare de hrana, mancand de pana la 20 de ori pe zi. Avand in vedere ca le cresc in permanenta dintii si pot muri din acest motiv, acestia ajung sa roada tot ce e in jurul lor, chiar si cabluri. Este foarte important sa nu depozitati mancare in magazie, in curte sau in masina dumneavoastra.

Descriere
Rozatoarele sunt mamifere cu sânge cald care, la fel ca oamenii, se gasesc in intreaga lume. Ei au dinti frontali supradimensionati pentru a roade si molari pentru a mesteca. Rozatoarele rod o varietate mare de produse disponibile si provoaca daune mari in interiorul si in jurul locuintelor.

Obiceiuri
Infestarile cu soareci pot provoca daune considerabile cladirilor infestate si agriculturii locale. Rozatoarele sunt, de asemenea, purtatori cunoscuti ai multor boli si reprezinta un pericol pentru sanatatea oamenilor. Populatiile de rozatoare cresc rapid si constant. Cel mai bun control este prevenirea infestarii. Pentru a va proteja casa, gradina si sanatatea de infestarile existente cu rozatoare, sunt adesea necesare solutii personalizate profesionale.

Aparare
Rozatoarele au tendinta sa se reproduca rapid. Unele specii reproduc pe tot parcursul anului, iar populatiile sunt mentinute prin reproducere constanta. Deoarece corpul rozatoarelor este plan, ei sunt capabili sa strecoare prin spatii care par mult prea mici pentru ei. Toate aceste gauri trebuie sa fie etansate pentru a preveni intrarea sau reintrarea rozatoarelor.

Trebuie sa contactati un specialist in controlul daunatorilor pentru a va ajuta.

Aboneaza-te la curiozitati despre soareci si alti daunatori

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Orkin Ro