Dezinsectie Furnici

servicii-de-dezinsectie-furnici-ddd-orkin-romania

Dezinsectie Furnici

Furnicile sunt invadatoare, rezistente si neobosite. Acestea pot intra in locuintele voastre prin cele mai mici crapaturi, cautand apa si alimente dulci sau grase. Odata ajunse in interior, ele pot contamina produsele si pot reprezenta o problema generala.

Obiceiuri
Furnicile din interiorul casei sau apartamentului tau pot fi o problema sezoniera sau pe tot parcursul anului. Multe specii de furnici isi construiesc cuiburile in aer liber si devin o problema atunci cand se hranesc cu alimente din interiorul casei. Odata ce descopera o sursa buna de hrana, ele vor continua sa vina in interior, sa-si adune mancarea si sa plece pentru a duce hrana in colonie. Cu toate acestea, unele specii de furnici intra in interiorul cladirii unde isi si construiesc cuibul si devin rezidenti permanenti. Unele dintre cele mai frecvente specii de furnici care pot invada si aleg sa locuiasca in interior sunt furnicile de pavaj, furnicile dulgher, furnicile mirositoare, furnicile hoti, furnicile acrobati si furnici faraon. Oricare dintre aceste furnici poate fi o provocare pentru controlul daunatorilor, dar furnica faraon este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai raspandite si poate cea mai dificil de controlat dintre furnicile de interior.

In interior furnicile pot fi gasite in apropierea surselor de alimente, de apa si in locuri ascunse, protejate cum ar fi golurile din pereti, sub aparate, in spatele ferestrelor si sub podea. Furnicile sunt daunatori comuni, adica le place sa traiasca aproape de oameni si sa manance aceleasi lucruri ca acestia – dulciuri, carne, amidon si lichide.

Aparare
Asigura-te ca ai casa neprimitoare pentru furnici. Daca furnicile nu pot gasi surse de hrana si surse de apa disponibile, vor inceta sa mai vina. Orice tip de hrana sau de alimente poate atrage furnici.
Depozitati alimente, in special hrana pentru animale de companie, in recipiente inchise. Stergeti blaturile si podelele frecvent.
Cele mai multe abordari pentru controlul furnicilor ucid numai furnicile pe care le vedeti. Unele tratamente cu adevarat eficiente pot patrunde si distruge cuiburile pentru a ajuta la prevenirea revenirii acestor daunatori. De asemenea, remediile de la domiciliu nu tin cont de faptul ca diferite tipuri de infestari cu furnici necesita tratamente diferite.

Aboneaza-te la curiozitati despre muste si alti daunatori

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Orkin Ro