Dezinfectie Hotel

servicii-de-dezinsectie-hotel-orkin-romania

Dezinfectie Hotel

Intr-un hotel sunt nenumarate spatii de care trebuie sa ne preocupam, incepand cu zona de receptie, continuand cu lobby-ul, restaurantul, spatiile comune, lift-urile, salile de conferinte si camerele de hotel. Includem aici si terasele din incinta hotelului.

Pentru ca fluctuatia de persoane care vin din toate colturile lumii este foarte mare, trebuie sa prestam servicii de dezinfectie hotel pentru a asigura siguranta angajatilor si a clientilor.

Specializati in Dezinfectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinfectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

servicii-de-dezinsectie-hotel-2-orkin-romania
Solutii de dezinfectie pentru hotel

Prestam servicii de dezinfectie hotel si avem o experienta foarte bogata in acest sens. Ne-am confruntat cu multe situatii complexe in care am gasit solutii care ne pot salva business-ul. Avem peste 8000 de specialisti si peste 121 de ani de experienta asa ca apeleaza cu incredere la ORKIN si lasati grijile pe seama noastra.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
servicii-de-dezinsectie-hotel-3-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro