Dezinfectie Magazin

firma-dezinsectie-magazin-ddd-orkin-romania

Dezinfectie Magazin

Produsele din magazin pot fi contaminate atunci cand avem daunatori. Este necesara o dezinfectie in magazin atunci cand avem de-a face cu musafiri nepoftiti cum ar fi gandacii, mustele, soarecii si sobolanii. Acestia transmite virusuri si bacterii porvocatori de nenumarate boli la om si la animal.

De asemenea, se face dezinfectie magazin si atunci cand stim ca am avut clienti care erau bolnavi la momentul vizitei, pentru siguranta noastra si a clientilor nostri.

Daunatorii poarta multe bacterii daunatoare, cum ar fi E.coli, Salmonella, Shigella si Staphylococcus, care pot ameninta sanatatea clientilor si a angajatilor, insa si livrarile constante sunt un factor de infestare.

Pentru mai multe informatii despre modul in care afacerea poate avea beneficii in urma serviciilor de dezinfectie magazin prestate de ORKIN, solicita astazi o evaluare gratuita.

Specializati in Dezinfectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinfectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

dezinsectie-magazin-ddd-orkin-romania
Apeleaza la servicii de dezinfectie

Dorim sa ii oferim clientului o experienta cat mai placuta. De aceea, un magazin curat si dezinfectat ii ofera clientului tot ambientul de care are nevoie pentru a cumpara produsele din magazin si pentru a-l face sa revina. Te ajutam sa dezinfectezi profesional magazinul astfel incat sa fii lipsit de griji.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
firma-dezinsectie-magazin-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro