Dezinsectie Institutii Publice

Home Dezinsectie Dezinsectie Institutii Publice
firma-dezinsectie-institutii-publice-ddd-orkin-romania

Dezinsectie Institutii Publice

Prestam servicii de dezinsectie in gradinite, servicii de dezinsectie in scoli, servicii de dezinsectie parcuri, servicii de dezinsectie biblioteci publice, servicii de dezinsectie parcuri publice, servicii de dezinsectie in cantina, servicii de dezinsectie sala de sport, servicii de dezinsectie locuri de joaca, servicii de dezinsectie spitale, si in orice alta institutie publica.

Spitalele sunt o provocare pentru controlul daunatorilor, deoarece au spatii de locuit, zone de preparare si servire a alimentelor, precum si spatii comerciale, inclusiv magazine de flori, spalatorie si zone comune. Ele au, de asemenea, o nevoie stricta de combatere a daunatorilor fara pesticide in aer in zonele dedicate pacientului si in salile de operatii.

Profesionistii din acest domeniu au nevoie de servicii de control al daunatorilor, preventive si eficiente, de la un furnizor care le poate oferi fara probleme chiar si cu o echipa in-house servicii de dezinsectie spitale. Unitatile de ingrijire a sanatatii cauta un furnizor pentru controlul daunatorilor pentru a anticipa si a preveni problemele, concentrandu-se mai degraba pe prevenire decat pe tratament. Furnizorul ii apreciaza pe pacientii, personalul medical si personalul spitalului si isi doreste sa lucreze in echipa cu ei pentru mentine clientii satisfacuti.

Solutiile ORKIN Romania pentru spitale incep cu o inspectie amanuntita, la fata locului, si ofera solutii pentru a aborda in mod specific nevoile unice de management al daunatorilor din mediile de asistenta medicala.

Pentru mai multe informatii despre modul in care poti beneficia in urma serviciilor ORKIN, solicita astazi o evaluare gratuita. Lucram impreuna cu tine pentru a dezvolta un program personalizat de combatere a daunatorilor.

Specializati in Dezinsectie

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de dezinsectie.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

firma-dezinsectie-parcuri-ddd-orkin-romania
Ce servicii de dezinsectie oferim

Prestam servicii de dezinsectie pentru toate insectele care pot patrunde in institutii si in afara acestora.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de dezinsectie dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
firma-dezinsectie-scoli-ddd-orkin-romania
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro