Deratizare Asociatii de Proprietari

Home Deratizare Deratizare Rezidential Deratizare Asociatii de Proprietari
dezinsectie-bloc-asociatii-de-proprietari-orkin-romania

Deratizare Asociatii de Proprietari

Asociatiile de proprietari trebuie sa aiba grija spatiilor comune ale blocului. Presedintele este ales de proprietari pentru a se asigura de bunastarea locatarilor. Prin lege, asociatia de proprietari este obligata sa prezinte institutiilor abilitate dovada efectuarii serviciilor de deratizare cu o firma certificata in deratizare.

Avand in vedere ca soarecii si sobolanii sunt in cautare permanenta de hrana, locuintele sunt vizate foarte des de acestia. Sunt necesare o serie de actiuni pentru prevenirea apropierii soarecilor si sobolanilor de locuinte. In subsolul blocului acestia se inmultesc foarte rapid si lasa in urma o multime de dezastre. Rod inclusiv cabluri electrice din cauza ca le cresc in permanenta dintii, si pot transmite o multime de boli din cauza ca urineaza in permanenta neavand vezica. De asemenea pot transporta purici care se pot inmulti foarte rapid de la o scara la alta sau chiar in apartamente.

Apeleaza la serviciile ORKIN pentru deratizare si lasa grijile in seama noastra!

Specializati in Deratizare

Avem peste 121 de ani de experienta in servicii de deratizare.

Preturi accesibile

Preturile practicate de noi sunt la nivelul pietei. Cere o estimare gratuita si convinge-te.

Plan de tratament

Oferim recomandari pe care le veti face in paralel cu serviciile prestate de noi.

servicii-de-dezinsectie-rezidential-ddd-orkin-romania
Ce servicii de deratizare oferim

Prestam servicii de deratizare pentru asociatii de proprietari pentru soareci si sobolani. Amplasam capcane si folosim solutii complete pentru combaterea acestora, evitand astfel inmultirea rapida si patrunderea acestora in habitatul uman.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi cu ORKIN

Cu ORKIN totul este simplu si eficient. Este de ajuns sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi. Avem o echipa de specialisti care stiu tot ce e de facut astfel incat te poti lasa cu usurinta pe mainile noastre.

  • Completeaza formularul din site sau suna-ne.
  • Un specialist te va contacta pentru a stabili o vizionare a locuintei pentru un plan de tratament.
  • Un sales inspector va veni la locatie si va constata ce tip de daunatori sunt si care sunt pasii urmatori si va reveni cu o oferta.
  • Un tehnician ORKIN va veni sa presteze serviciile de deratizare dupa ce agreati acest lucru cu sales inspectorul care a venit sa vizioneze locatia.
servicii-dezinsectie-rezidential-ddd-orkin
Solicita astazi o evaluare gratuita!
CERE OFERTA

Obtineti o estimare gratuita!

Orkin Ro