Dezinfectie

Home Dezinfectie
ORKIN ROMANIA

Dezinfectia si Nebulizarea

Dezinfectia este procesul prin care sunt distruse cele mai multe microorganisme patogene (in proportie de 99,99%) cu exceptia sporilor bacterieni de pe obiectele din mediul inert.

DEZINFECTIA PROFILACTICA

Dezinfectia profilactica este o operatiune conexa curateniei.
Se efectueaza in scopul distrugerii eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni. Dezinfectia profilactica trebuie precedata de deratizare si dezinsectie.

DEZINFECTIA DE INTERVENTIE

Se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la eliminarea focarului.
Reluarea activitatii intr-un spatiu contaminat, se va realiza numai dupa efectuarea interventiei de dezinfectie.

NEBULIZAREA

Procedura se realizeaza cu ajutorul unor aparate speciale denumite ULV (Ultra Low Volume) cu ajutorul carora se pot dispersa substantele dezinfectante in particule de ordinul micronilor 5-50, astfel substanta dezinfectanta este pulverizara in tot volumul spatiului contaminat.

Operatiunea este realizata numai cu substante avizate de Comisia de Biocide din Cadrul Ministerului Sanatatii.

Masuri de protectie personala

Ultima perioada ne-a invatat sa avem mai multa grija de noi si de cei dragi. O igiena buna ne fereste intr-o anumita masura de anumiti virusi, bacterii, paraziti si ciuperci patogene. Am invatat sa ii ferim si pe cei dragi, iar de cate ori cineva din spatiul nostru se imbolnaveste, dezinfectam imediat locul pentru a evita imbolnavirea celorlalti. ORKIN ofera servicii de dezinfectie astfel incat sa fii lipsit de griji atunci cand intrii intr-un spatiu in care stii ca a devenit un focar de infectie cu putin timp inainte.

01.Spalati-va mainile de multe ori

Spalarea si dezinfectarea mainilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infectia. Mainile se spala cu apa si sapun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apa si sapun, puteti folosi un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool de 60%.

02.Evitati contactul cu persoane care sunt suspecte de infectii respiratorii acute

Mentineti distanta de cel putin 1 metru intre dumneavoastra si alte persoane, in special cand acestea tusesc, stranuta sau au febra, deoarece picaturile de saliva pot transmite virusul de la o distanta apropiata.

03.Nu va atingeti ochii, nasul si gura cu mainile

Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra in corp prin ochi, nas si gura, astfel eviati atingerea daca nu v-ati spalat bine mainile. Mainile intra in contact cu suprafetele contaminate de virus raspandidu-se in tot corpul.

04.Acoperiti-va gura si nasul daca stranutati sau tusiti

Daca aveti infectie respiratoare acuta, evitati apropierea de alte persoane, tusiti cu gura acoperita sau intr-un servetel de preferat de unica folosinta, purtati masca de protectie si spalati mainile. Daca in momentul in care tusiti va acoperiti gura cu mainile, puteti contamina obiecte sau persoane cu care veniti in contact.

05.Utilizati masca pentru protectia dumneavoastra

UTILIZAREA MASTII DE PROTECTIE – ajuta si limiteaza raspandirea virusului. Trebuie sa fie folosita impreuna cu celelalte masuri de igiena printre care spalarea mainilor pentru cel putin 20 de secunde.

Cere o estimare gratuita la 03744.80.000

Unul dintre Specialistii ORKIN va identifica nevoile tale si iti va face o estimare gratuita.

Orkin Ro